Citybike tour – Lunch – Stadsspel The Target – Bierproeverij

Culturele fietstour, lekker eten, stadsspel en afsluiten met een bierproeverij. Alles gecombineerd in het leukste bedrijfsuitje van het jaar!

Gent by bike

Gent by bike (Duur: 2,5 uur)

Ontdek samen met uw gids op de fiets tijdens deze fietstocht in Gent de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Zo fietst u op deze dag langs historische plekken die in de stad goed bewaard zijn gebleven, knusse straatjes en andere hoogtepunten die u natuurlijk niet mag missen tijdens een uitstap Gent. Gedurende de fietstocht wordt er gestopt voor een drankje op een zonnig terras of een gezellig café.

Lunch (Duur: 1 uur)

Geniet van een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant.

The Target (Duur: 2 uur)

Een gevaarlijke gangster is net ontsnapt uit de gevangenis. Hij terroriseert nu de stad, want een opdrachtgever geeft hem geld voor elke misdaad die hij pleegt.

Op deze teamdag maakt u samen met uw groep kennis met een zenuwslopend achtervolging spel. Er worden drie teams gevormd die in de huid kruipen van agenten. Deze agenten worden er op uitgestuurd met behulp van een GPS GSM om de man te pakken voordat hij €1.000.000 heeft verdiend en de stad verlaat. Om de misdaden te kunnen plegen, moet de virtuele gangster voorwerpen stelen die verspreid zijn over de stad: een mes, een touwladder, explosieven… Maar telkens als hij een voorwerp steelt of een misdaad pleegt, komt de politie dit te weten. Zo laat de gangster een spoor na in de stad. Bovendien slagen de politiesatellieten er in om de man exact te lokaliseren om de 6 minuten en kunnen de agenten voortdurend nagaan hoe ver ze van hun ‘target’ (de gangster) verwijderd zijn. Echter, de gangster weet de satellietsignalen te onderscheppen en krijgt net dezelfde informatieop zijn scherm… én hij heeft enkele speciale verdedigingsmiddelen om de politie van zich af te schudden… Slaagt de politie er in om de gangster uit te schakelen voor hij zijn doel heeft bereikt?

Bierproeverij in een authentieke bierbrouwerij (Duur: 1 uur)

Deze teamdag wordt afgesloten met een bierproeverij in een authentieke stadsbierbrouwerij in het hartje van Gent. Het is een unieke brouwerij, omdat er geen hop maar een kruidenmengsel gebruikt wordt als ingrediënt. Een echte bierkenner vertelt u alles over de bekende Belgische bieren. U proeft verschillende speciaal bieren om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Inclusief:

  • Fietstocht Gent;
  • – Huur van de fiets;
  • – Enthousiaste gids;
  • Lunch;
  • Citygame The Target;
  • – Benodigde materialen met een drankje;
  • Rondleiding bij de bierbrouwerij
  • – Drie speciaalbieren;

 

v.a. 95,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).