Bal Masqué

Nog geen ideeën over uw bedrijfsfeest? Geniet dan tijdens deze mysterieuze groepsuitstap in een sfeervolle ambiance op een prachtige locatie in Gent.

Dinner en show

Bal Masqué (Duur: 5 uur)

Bij dit chique Bal Masqué kunt u eindelijk eens echt uitpakken gedurende uw bedrijfsfeest of personeelsavond in één van de schitterende zalen die Gent rijk is! Gekleed in elegante avondkleding en een mysterieus masker om uw ware gezicht te verhullen, speelt u om het ijs te breken het spannende spel Hide en Seek. Na de laatste onthullingen en een overheerlijk buffet is het tijd om de dansvloer op te gaan. De DJ draait al uw favorieten en professionele ballroomdansers trakteren u op een spectaculaire dansdemonstratie! Het themafeest Bal Masqué is een stijlvolle en onvergetelijk arrangement in Gent waarover nog lang zal worden nagepraat!

v.a. 175,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw bedrijfsfeest. Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 100 personen.