Club Tropicana

Na een lange periode hard werken en veel vergaderen kunt u zich laten verrassen tijdens dit tropische bedrijfsfeest die de temperaturen doet stijgen.

Personeelsfeest in Gent

Club Tropicana (Duur: 5 uur)

“Club Tropicana, drinks are free……”, zingt het popduo WHAM in de jaren tachtig. Zo ook tijdens deze personeelsavond. U waant zich door het decor letterlijk op het strand met smakelijke cocktails, de geur van zonnebrandolie en een spelletje beachball. Door het spetterende optreden van de prachtig uitgedoste Braziliaanse danseressen worden uw heupen als vanzelf los geschud en danst u in het zand de “macarena” vlijtig mee. De temperamentvolle klanken van de percussieband, de swingende Latino muziek van de DJ en de zonnige aankleding brengen u in exotische sferen. Een warm en sfeervol bedrijfssfeest wat uw medewerkers nog lang zal heugen!

v.a. 175,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw feestavond. Richtprijs vanaf € 175,00 per persoon vanaf 100 personen.