Culinaire wandeling – Rondvaart – Diner

Geniet van diverse culinaire lekkernijen die deze mooie stad te bieden heeft gedurende uw uitstap in Gent.

Ontdek culinair Gent

Proeven van Gent (Duur: 2 uur)

Niet te missen voor lekkerbekken! Ontdek gedurende uw uitstap in Gent met deze snoep tour de culinaire hoogstandjes van deze historische stad. Onze gids brengt u tijdens uw teambuilding activiteit op een leuke manier iets bij over het snoepkarakter van Gent en haar inwoners. De gids neemt u tijdens deze uitstap mee door het oude centrum van Gent en laat u letterlijk proeven van de stad. Op verschillende locaties geniet u van een typisch Gentse delicatesse. Proef bijvoorbeeld de Gentse neuzen, mastellen (ronde broodjes met gat in het midden) en kroakemandels (in olie gebakken zoute erwten).

Cavarondvaart (Duur: 1 uur)

Tijdens deze uitstap ziet u Gent van een andere kant: een luxe rondvaart door de historische binnenstad van Gent. Een gids vertelt u de bezienswaardigheden die u tijdens de rondvaart tegen komt. Geniet ondertussen van een heerlijk glaasje Cava, luxe hapjes en het prachtige uitzicht vanuit het water.

Diner (Duur: 3 uur)

De ontscheping vindt plaats bij een restaurant, hier geniet u van een heerlijk driegangen diner.

Inclusief:

  • Vakkundige gids tijdens de culinaire wandeling;
  • Drie typisch Gentse specialiteiten;
  • Gids tijdens de rondvaart;
  • Twee glazen cava;
  • Assortiment van licht gezouten noten en crackers;
  • Driegangen diner.

v.a. 75,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).