Workshop Schermen – Lunch – Rondvaart – Bierproeverij

Op zoek naar leuke teambuilding activiteiten in Gent? Ga dan op deze teamdag het duel aan met uw collega’s en laat zien uit welk hout u gesneden bent. In de avond zal uw gezelschap genieten van een heerlijke bierproeverij. En garde!

Workshop Schermen

Workshop schermen (11.30 - 13.30 uur)

Tijdens deze workshop teambuilden in Gent wordt u de basis van het schermen op een luchtige wijze bijgebracht, waarna u ook daadwerkelijk in staat bent te duelleren. De onbekendheid met de groepsactiviteiten zorgt voor verrassende effecten en het leukste is; iedereen kan het! Na de oefeningen in aanvals- en verdedigingsposities vindt er een minicompetitie plaats. Uiterst geschikt om aan uw teambuilding te werken!

Lunch (13.30 - 14.30 uur)

Geniet van een heerlijke lunch in een sfeervol restaurant.

Rondvaart over de Gentse Leie (14.30 - 16.00 uur)

Tijdens de boottocht zal uw gezelschap genieten van het prachtige centrum van Gent vanaf het water. Uw gezelschap zal langs de mooiste bezienswaardigheden varen zoals de opera en de St. Pietersabdij. Onze gids vertelt de leukste weetjes en feitjes over de stad!

Bierproeverij (16.00 - 17.00 uur)

Uw bedrijfsuitje in Gent wordt gevolgd door een bierproeverij. België is een waar bierland! Al vanaf de middeleeuwen heerst er een rijke locale biercultuur, waar de meeste Belgen erg trots op zijn. Door de eeuwen heen zijn er een schat aan biersoorten ontwikkeld, waar er nu nog steeds duizend soorten van worden geproduceerd! Gedurende uw culinair verblijf wordt u voor de bierproeverij verwacht in een authentiek Gentse bierbrouwerij, waar u alles vertelt wordt over de bekendste Belgische bieren. U proeft tijdens uw teambuilding in Gent verschillende biersoorten om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Inclusief:

  • Een korte introductie over theorie en praktijk van het schermen;
  • Speciale beschermkleding;
  • Benodigde attributen;
  • Vakkundige begeleiding tijdens het schermen;
  • Lunch;
  • Boottocht over de Gentse Leie;
  • Enthousiaste en ervaren gids tijdens de rondvaart;
  • Drie verschillende bieren tijdens de bierproeverij.

v.a. 122,- p.p.*
excl. BTW