Fabulous Vegas the Roaring Twenties

Geen orgineel idee voor een bedrijfsfeest, dan is dit Las Vegas jubileumfeest of teambuilding activiteit met dj, diverse casinospellen en dinerbuffet het orginele idee.

Fabulous Vegas the Roaring Twenties

Fabulous Vegas the Roaring Twenties (Duur: 5 uur)

Tijdens dit onvergetelijke bedrijfsfeest, geheel in thema, waant u zich in een waar gokpaleis in Las Vegas. De eigenaar Mr.Pride (een echte dandy) en zijn sexy Show Girls ontvangen u tijdens deze personeelsavond met open armen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. De gastheer maakt u wegwijs in zijn club, entertaint uw gasten en houdt de winnaars en verliezers goed in de gaten. Mr. Pride maakt u op een humoristische manier bekend met zijn favoriete spellen Black Jack en Roulette, laat zijn Showgirls op de bar dansen en schenkt Champagne in voor de grootste winnaar. Houdt u niet van gokken dan kunt u terecht op de dansvloer. De dj zorgt voor lekkere swingende ’70 & ’80 hits. Dit Roaring Twenties themafeest is één van onze bijzondere uitjes voor uw personeel waarbij spanning, humor en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Ook ideaal als jubileumfeest.

v.a. 175,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw feestavond. Richtprijs vanaf € 175,00 per persoon vanaf 100 personen.