Fietstocht en raften over de Leie

Een afwisselend arrangement in de gezelligste stad van België, Gent.

Raften Genk

Gent by bike (Duur: 2 uur)

Ontdek tijdens dit arrangement, met uw collega’s de leukste plekjes van Gent op de fiets. Onze gids informeert u tijdens deze fietstocht in Gent over bekende en onbekende bezienswaardigheden. Zo fietst u langs historische plekken die in de stad goed bewaard zijn gebleven, knusse straatjes en andere hoogtepunten die u niet mag missen in de stad. Gedurende de fietstocht wordt er gestopt voor een drankje op een zonnig terras of een gezellig café.

Lunch (Duur: 1,5 uur)

Geniet van een bourgondische lunch in een sfeervol restaurant.

Photo rafting (Duur: 2 uur)

U legt een parcour af met de rafting boot door de historische stad van Gent. Onderweg speurt u samen met uw team naar allerlei opvallende en merkwaardige gebouwen, bruggen, standbeelden en kunstwerken. Voor speurders met goede ogen is dit een perfecte teambuilding activiteit!

Bierproeverij (Duur: 1 uur)

Na het middagprogramma volgt een bierproeverij in een authentieke stadsbierbrouwerij in het hartje van Gent.  Het is een unieke brouwerij, omdat er geen hop maar een kruidenmengsel gebruikt wordt als ingrediënt. Een echte bierkenner vertelt u alles over de bekende Belgische bieren. U proeft verschillende speciaal bieren om de verscheidenheid aan smaken te kunnen vergelijken.

Inclusief:

  • Enthousiaste gids;
  • Huur fiets;
  • Broodjeslunch inclusief koffie en thee;
  • Raft tocht;
  • Enthousiaste begeleiding;
  • Bierproeverij.

v.a. 84,50 p.p.*
excl. BTW