Gamen en genieten in Gent

In Gent valt van alles te beleven. Wij hebben de leukste bezienswaardigheden voor u gebundeld in een actief teambuilding programma!

Teambuilding programma Genk

Hello Gent! (Duur: 1 uur)

Dit teambuilding programma start met Hello Gent! Deze rondleiding is dé manier om ongedwongen kennis te maken met de mooiste plekjes van Gent. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een interessante wandeling door het historische centrum en informeert u over de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ontdek tijdens deze rondleiding het historische centrum met de Sint Baafs Kathedraal, Kasteel Gravensteen, het Belfort en nog meer mooie bezienswaardigheden.

Lunch (Duur: 1 uur)

Een heerlijke lunch in een gezellig restaurant in het centrum van Gent.

Lasergamen (Duur: 1 uur)

Uw gezelschap wordt opgesplitst in twee groepen. Na de nodige uitleg begeven de spelers zich in de arena, een duister labyrint gevuld met klank-, licht- en rookeffecten, waar de strijd zich afspeelt. Het is de bedoeling om zelf zoveel mogelijk tegenspelers te raken waarmee u punten verdient en daarbij zelf zo weinig mogelijk geraakt te worden om te zorgen dat u geen punten verliest. Als het spel ten einde is, moet u zo snel mogelijk terug naar de Arena. Durft u de strijd aan?

Vrije tijd (Duur: 3 uur)

Ontdek Gent op eigen gelegenheid, er zijn voldoende winkels en bezienswaardigheden in deze historische stad.

Diner (Duur: 4 uur)

U sluit uw teambuilding dag af met een diner in één van de sfeervolle restaurants in de Gentse binnenstad.

Inclusief:

  • Enthousiaste gids;
  • Lunch;
  • Lasergamen;
  • Benodigde materialen;
  • Driegangen diner.

v.a. 98,- p.p.*
excl. BTW