Leiderschap en creativiteit met een Lego-workshop

Draag je steentje bij aan teambuilding en train tijdens deze activiteiten ter bevordering van teambuilding uw behendigheid, geheugen & communicatie-skills.

Workshop lego in Gent

Leiderschap en creativiteit met een Lego-workshop (Duur: 4 uur)

LEGO komt van het Deense leg godt, letterlijk: speel goed. De makers kregen pas jaren later door dat het Latijnse woord veel toepasselijker was: in elkaar zetten. Want precies rond dat laatste draait het tijdens Lego-event. De teams moeten vier bouwproeven met legoblokjes tot een goed einde brengen. Gedurende uw teambuilding in Gent is het van groot belang dat de juiste constructie in elkaar geknutseld wordt, binnen de opgelegde tijd en … beter dan de concurrentie. En dat volgens het vijfenzeventig jaar oude lego-motto: only the best is good enough.

We verdelen uw medewerkers in teams van maximaal acht mensen. Die teams strijden bij elke groepsactiviteit tegen elkaar. De wedstrijden beginnen altijd met een korte briefing: wat moeten we bouwen, welke voorwaarden zijn er, wat mag en wat mag niet?
De volgende twintig minuten is het bouwen geblazen. Snel én correct. We lassen bovendien een extra moeilijkheid in: elk team krijgt maar één bouwplatform voor de vier activiteiten. Vooruit denken is dus van levensbelang. Deze workshop is tevens uitermate geschikt als afwisseling tijdens een meeting in een vergader hotel.

Inclusief:

  • Benodigde attributen;
  • Vakkundige begeleiding.

v.a. 85,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 30 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).