Lipdub film maken – Videoclip maken

Bent u op zoek naar een middagje creativiteit, spontaniteit en hilariteit tijdens uw dag teambuilden? Bekijk dan nu onze nieuwste workshop: Lipdub maken!

Workshop Lipdub maken

Workshop Lipdub maken (Duur: 2,5 uur)

Een Lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je in teams je favoriete nummer nasynchroniseert. Nadat er een liedje is gekozen waar jullie een leuke clip van gaan maken, komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe gaan jullie dit doen? Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van het team. Een ideale teambuilding activiteiten dus!

Het gezelschap wordt tijdens deze teamdag in kleine teams verdeeld. Onder begeleiding gaat ieder team een leuk script bedenken, voor elk een deel van het nummer. Vervolgens repeteren deze teams en dan is het (na een paar uur) tijd voor de opname. De opname wordt verzorgd door een professionele cameraman. Na de opnamen starten we met de montage, zodat er een tastbaar eindresultaat komt: de eigengemaakte Lipdub op DVD!

Inclusief:

  • Professionele begeleiding;
  • Benodigde materialen;
  • Een DVD met de eigengemaakte Lipdub

v.a. 42,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).