Filmpje maken (Lipdub) – Lunch – Citygame Gent Ontmaskerd

Creatief met je collega's bezig zijn? Dan is een lipdub echt iets voor jullie! Lekker actief bezig zijn met aansluitend een lekkere lunch gevolgd door een gezellig teambuildingprogramma "Gent Ontmaskerd" en maak kennis met de prachtige historische stad Gent.

Teambuilding Gent

Lipdub maken (10.30 - 13.00 uur)

De dag begint met het maken van een Lipdub. Een Lipdub is een videoclip, bestaande uit één enkele opname, waarin je in teams je favoriete nummer nasynchroniseert. Nadat er een liedje is gekozen waar jullie een leuke clip van gaan maken, komt het creatieve proces: wat wordt er in beeld gebracht en hoe gaan jullie dit doen? Hierbij zal er een groot beroep worden gedaan op de creativiteit en samenwerkingsvaardigheden van het team. Een ideale activiteit voor teambuilding dus!

Lunch (13.00 - 14.30 uur)

U geniet van een heerlijke lunch in één van de sfeervolle locaties die Gent rijk is.

Gent ontmaskerd (14.30 - 17.30 uur)

Bent u op zoek naar een geschikte activiteit op het gebied van teambuilding in Gent voor uw bedrijfsuitje? Dan bent u met dit programma aan het goede adres!

In dit verrassende spel worden de teams blootgesteld aan maffe, serieuze, inspannende en originele vragen en opdrachten. De oplossingen liggen verspreid door de mooie binnenstad van Gent en zijn nodig om uiteindelijk als winnaar de finisch te bereiken. Gewapend met plattegrond en rugzak kunt u Gent daadwerkelijk ontmaskeren.

Inclusief:

  • Materialen en vakkundige cameraman voor het maken van de Lipdub;
  • Lunch;
  • Enthousiaste begeleiding tijdens het middagprogramma;
  • Prijs voor het winnende team;
  • Een consumptie per persoon tijdens het middagprogramma.

v.a. 89,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).