Moordspel – Furie van de Feeksen

Dit moorddiner is uitermate geschikt voor een gezellige en vooral leuke feestavond en ontdek de duistere kant en het leugenachtige karakter van uw medespelers.

Furie-van-de-Feeksen-moordspel

Furie van de Feeksen (Duur: 4 uur)

Geniet tijdens uw bedrijfsuitje in een authentiek restaurant van een Bourgondische maaltijd. Tijdens het ‘moorddiner’ nemen onze begeleiders u mee naar het vergeten, donkere krollenbos. Al jarenlang zaaien enkele heksen hier ongestoord door en verderf….Vanavond komt daar verandering in. De inwoners zijn eindelijk in opstand gekomen. Bent u in staat om de heksen te ontmaskeren en te overleven? Of zijn de heksen u te lim af en wordt u vervloekt naar de vergetelheid? Ontdek met dit spectaculaire “moordspel” zelf de duistere kant en het leugenachtige karakter van uw medespelers en geniet van één van onze spannendste activiteiten vol actie en hilarische discussies.

Inclusief:

  • het spannende dinerspel Furie van de Feeksen;
  • Een driegangen diner;
  • Enthousiaste en professionele begeleiding.

v.a. 69,- p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 15 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).