Muziek Quiz

Een compleet verzorgde avond voor uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest inclusief een heerlijk diner en muzikaal entertainment!

Diner Music Quiz - Gent

Music quiz (Duur: 4 uur)

De Music Quiz is een avondprogramma voor uw bedrijfsuitje of bedrijfsfeest waarbij u in teams de muzikale strijd aangaat met uw collega’s. Uw kennis van muziek – in de breedste zin van het woord – zal worden getest. Met hits uit de 70’s en 80’s, 90’s en 00’s, het raden van de zanger/zangeres van bekende liedjes, achterste voren hits, snipperhits, coverhits en bekende  filmhits komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten: variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook het zo goed mogelijk uitvoeren van de bijbehorende dansjes van de liedjes. Er kunnen nog extra punten verdiend worden met de Flashing Photographs! De muziek quiz is ook geschikt om samen swingend te teambuilden.

Inclusief:

  • Een driegangen diner;
  • De sfeervolle Music Quiz;
  • Enthousiaste quizmaster;
  • Feestartikelen;
  • Een leuke prijs voor het winnende team.

v.a. 72,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 20 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).