Rondleiding – lunch – teambuilding game – crazy 88

Wilt u tijdens uw bedrijfsuitje uw collega’s volledig uit het dak zien gaan? Tijdens dit knettergekke stadsspel gaat u de stad van Gent verkennen met hilarische opdrachten.

Hilarische teambuilding in Gent

Hello Gent (11.00 - 12.30 uur)

Uw Gentse uitje start met de rondleiding Hello Gent. Deze rondleiding is dé manier om ongedwongen kennis te maken met de mooiste plekjes van Gent. Onze enthousiaste gids neemt u mee voor een interessante wandeling door het historische centrum en informeert u over de bekende en onbekende bezienswaardigheden. Ontdek tijdens deze rondleiding de oude binnenstad met haar pleinen, het prachtige Gravensteen en historische monumenten zoals het Belfort.

Lunch (12.30 - 14.00 uur)

U geniet van een heerlijke lunch in een van de restaurants die Gent rijk is.

Crazy 88 (14.00 - 17.00 uur)

U wordt hartelijk ontvangen door onze enthousiaste spelbegeleiding op een nader te bepalen locatie in het centrum van Gent. Na de speluitleg gaat het hilarische en knettergekke stadsspel van start. Ieder team krijgt 88 ‘Crazy’ opdrachten waarvan ze zelf mogen kiezen welke opdrachten ze uitvoeren tijdens het uitje. Maar let op er zijn punten verbonden aan de opdrachten dus kies goed en tactisch. Doe een crime scene na, vraag een onbekende ten huwelijk, knuffel een agent en nog 85 van dit soort crazy opdrachten. De uitgevoerde opdrachten moeten worden vastgelegd met de meegegeven camera. Wees stoer, snel en creatief tijdens dit hilarische bedrijfsuitje.

v.a. 69,50 p.p.*
excl. BTW