Rondvaart – lunch – Wie is de Mol

Lekker varen door de binnenstad, lekker eten en lekker ontspannen tijdens onze teambuilding activiteit "wie is de mol"!

rondvaart gent events company

Rondvaart (11.00 - 12.00 uur)

Tijdens dit bedrijfsuitje ziet u Gent van een andere kant. U vaart door de historische binnenstad van Gent terwijl een gids u alles over de bezienswaardigheden vertelt die u onderweg tegenkomt.

Lunch (12.00 - 13.15 uur)

In een van de gezellige restaurants geniet u van een lunch.

Citygame Wie is de Mol? (13.15 -16.15 uur)

Heeft u Mol kwaliteiten? Dit is dé kans om uw collega’s op het verkeerde been te zetten en toch in teamverband aan de slag te gaan! Bij Wie is de Mol moeten de teams ervoor zorgen dat deverschillende opdrachten slagen, want dat zorgt voor geld in de pot. In elk team zit echter een Mol, die de geheime opdracht heeft om zo onopvallend mogelijk de opdrachten te saboteren. Het komt vooral aan op efficiënt samenwerken, communicatie, strategie bepalen en inschattingsvermogen. Wie kunt u nog vertrouwen? Per GPS vindt u uw weg naar de locaties waar de teams de strijd met elkaar aangaan. De uitdagende opdrachten tijdens Wie is de Mol variëren van seinen tot het doorkruisen van een mijnenveld en het altijd lastige Zin City. Wie is de Mol is zeer geschikt voor een van uw activiteiten teambuilding of groepsevenementen.

v.a. 72,50 p.p.*
excl. BTW

* Bovenstaande prijs is gebaseerd op minimaal 25 personen (Mocht u met minder personen zijn en bent u bereid het minimale aantal te betalen kunt u ook gewoon met minder personen reserveren).