Soulshow

Back to the seventies and eighties tijdens het meest swingende bedrijfsfeest ever.

Soulshow Gent

Soulshow (Duur: 5 uur)

Ga tijdens dit bedrijfsfeest met ons mee terug in de tijd tijdens deze 70’s Soulshow! Eten, drinken, dansen en meezingen op die o zo bekende discoklanken uit de tijd van hoge plateauzolen en wijde broekspijpen. Swingende hippies ontvangen u bij binnenkomst. Bij hen staat alles in het teken van “love and peace”. Een “flower-power” dame trakteert u op zelfgebakken “space-cake”en versiert uw gasten met bloemetjes en een protest hippie zorgt voor de nodige hilariteit. Wanneer iedereen is gearriveerd gaat de goeroe-verkiezing in een van de zalen die Gent rijk is van start. De swingende hippies gaan op zoek naar een geschikte leider voor uw “commune”. Tijdens een ludieke ceremonie wordt uw goeroe op passende wijze vereerd. Na het diner maakt u kennis met twee knotsgekke soultypetjes. Met hun megakapsel en disco kostuums blijven zij niet onopgemerkt! Met een superfotolijst worden de gekste foto’s gemaakt van uw feestende gasten. Later op deze ludieke personeelsavond is de tijd aangebroken voor een wervelende “hitquiz” met gekke en ludieke opdrachten met bijbehorende maffe prijzen. Drie kandidaten strijden tegen elkaar en het publiek helpt mee!

De DJ brengt Dance Classics van Abba, Earth Wind & Fire, Aretha Franklin, The Gap Band en Kool and the Gang ten gehore. We kunnen uw avond uitbreiden met tal van ander amusement zoals onze stylist die u graag een make-over geeft of onze dansleraar Bo die u alle moves leert uit de jaren 70 en 80. Aan het einde van de avond vind er natuurlijk een “dance competition” plaats waarbij onze jury jureert op originaliteit, uitbundigheid en durf! Bent u de ster tijdens dit swingende bedrijfsfeest!

v.a. 175,- p.p.*
excl. BTW

De prijs is afhankelijk van het aantal personen, de locatie en de exacte inhoud van het feest. In overleg met u maken wij een passend voorstel voor uw feestavond. Richtprijs vanaf € 175,00 per persoon vanaf 100 personen.